Sumber: Google Images

Pada 14-10-2021 yang lepas saya dapat email untuk mendudukan ujian online bagi jawatan N41 Pegawai Tadbir, tapi kali ni ujian dia dah ada perubahan. Dulu pada 2018 ada esei. Pada 2021 ni pula hanya ada 80 soalan Pengetahuan Am / Pemahaman yang perlu dijawab dalam masa 60 minit sahaja. (40 soalan dalam Bahasa Malaysia, dan 40 lagi soalan dalam Inggeris). 


Disebabkan ramai yang tanya auntie dulu study dekat Universiti mana, study apa, mahal kah kalau masuk U, best ke masuk U?

Sumber: Google Images

Dulu masa saya sedang belajar tingkatan 6 di SMK Rosli Dhoby Sibu (haaahhh akhirnya tau juga saya ni sekolah mana), adalah beberapa cikgu yang lebih tua 7 atau 10 tahun macam tu lah dari saya. 

Kalau tanya saya yang mana best, memang saya akan cakap semua best. hahahahaha. Tapi disebabkan bulan Ogos 2021 ni masih ada promosi set perfume untuk lelaki, So saya review perfume yang promosi tu sahaja kali ni.

Ramai yang berminat nak menceburi atau menyertai bidang kecantikan Mary Kay. Tetapi tak tahu atau segan nak tanya. Jom baca sampai korang faham cara mendaftar untuk menyertai Mary Kay ni.

Waktu yang ditunggu-tunggu telah tiba, memang setiap tahun semua Beauty Consultant Mary Kay akan berdebar-debar menunggu pengumuman destinasi percutian percuma adalah di mana???? Soooo pada 2021 ni akan dapat free trip pergi mana pula ye?
Setiap orang ada pengalaman yang tersendiri semasa melahirkan anak. Kali ini saya hendak cerita tentang perjalanan kisah saya sepanjang mengandung sehingga saya melahirkan anak saya tanpa "koyak" dan jahit. 
© Diari Chrissella · THEME BY WATDESIGNEXPRESS