APA YANG BEST KALAU JOIN MARY KAY

Mesti ramai yang taknak join MK ni sebab ingat MK MLM kan. Nanti saya ceritakan MLM dalam MK ni. Dalam penulisan harini saya nak direct cerita tentang apa yang bestnya dalam MK dan apa yang korang patut tahu kelebihan seseorang itu join MK. Ini apa yang saya nampak dalam MK, mungkin orang lain nampak lebih lagi apa yang saya tahu.


1) Diskaun 
Semua yang join MK ni memang akan ada special diskaun dari kompani. Diskaun yang diberikan adalah sama tanpa mengira pangkat anda dalam MK, haaaaa bestkan. Semakin banyak yang anda beli atau borong, semakin tinggilah diskaun yang anda akan dapat. Alaaaa macam kita beli barang dengan stokis atau pasar borong, semakin banyak kita beli semakin tinggi diskaun dia kan.

Tak kisahlah anda join MK sebab nak guna sendiri atau nak jual, anda masih tetap akan dapat diskaun kalau anda mencapai T&C yang ditetapkan untuk diskaun.


2)Barang adalah direct beli dari HQ
Okey yang ni memang best, sebab kita tak beli barang dari stokis atau agent. Tetapi kita order direct dan bayar direct kepada HQ. Apa-apa yang berlaku dengan bungkusan anda tu seperti pos lambat atau barang rosak dan pecah, kita boleh direct tanya HQ.

Lepas tu, kalau kita nak suruh HQ Pos barang direct kepada customer pun boleh sangat. Kotak MK cantik tau, mesti customer happy je nampak abang CityLink hantar kotak MK. 


3)Kos postage murah
Kalau kita beli barang berat 10kg sekalipun, harga pos dia tetap sama (SM RM10, SS RM15). Nak free pos??? Kalau pembelian anda tu mencapai point yang ditetapkan oleh HQ, anda layak menerima Free Postage. Heyyyyy pembungkusan pun cantik tau, saya tak pernah lagi dapat kotak produk yang rosak.


4)Pengiktirafan atau Penghargaan
Setiap usaha yang berjaya dalam cabaran yang diberi oleh kompeni atau leader anda akan diberi pengiktirafan. Antara hadiah yang kompeni seperti perlancongan bertaraf 5 STARS percuma, cincin berlian percuma, PINK CAR percuma, handbeg percuma, dan banyak lagilah. Anda cuma perlu pastikan anda berjaya menyahut cabaran yang diberi oleh kompeni. 

Cincin


PINK CAR


5)Free Education dan ada convocation

Semua kelas  tentang produk, motivasi adalah percuma tau. Lepas tu kalau anda berjaya samapi ke satu level tu, anda akan masuk Red Jacket University (RJU), setelah selesai RJU, anda akan convocation. Memang meriah sangat. Bagi yang tak pernah naik pentas convocation, boleh berusaha melaksanakan tugasan dan cabaran RJU untuk melayakan anda naik pentas convocation. Haaaaa bayangkan anda naik pentas sambil lambai-lambai, ramai yang memerhatikan anda sambil bersorak untuk anda. Lepastu dapat ambil gambar dengan keluarga . Best kan.

Convocation


6)Masa yang flexible

Ini kerana anda adalah bos. Kalau anda rajin buka kedai, anda rajin promot dan anda rajin cari customer. Memang anda akan dapat hasil yang positif. Anda sendiri yang tentukan masa anda nak tutup atau buka kedai. Sambil rehat buat tugasan boleh buka kedai jap, sambil teman anak tengok TV boleh buka kedai jap. 


7)Mempunyai Aplikasi yang tersendiri.
Kesemua yang join MK ni akan dapat menggunakan aplikasi khas untuk membuat pesanan, menukar barang, download katalog, maklumat produk, dan banyak lagi yang anda boleh cari dekat applikasi yang disediakan.


Okeylah, saya pun dah penat menaip, kalau ada sebarang pertanyaan atau berminat dengan produk MK, nak saya bagi nasihat tentang kulit wajah anda, nak minta katalog MK, atau nak join MK, anda boleh terus hubungi saya. Nanti saya akan balas waktu saya ada masa okey


WhatsApp : https://wasap.my/+60145798627

Link: https://linktr.ee/Chrissella


****************
Sekian sahaja diari Chrissella pada kali ini
Terima kasih kerana sudi singgah di blog Chrissella

Tiada ulasan