PENDAFTARAN AHLI BARU MARY KAY RM20

Ramai yang masuk ni sebab nampak "RM20" tu kan. Memang betul sekarang ni kita ada promosi untuk anda yang nak join MK ni dengan yuran pendaftaran RM20 sahaja. Promosi ini berlangsung pada 1 Januari 2021 sehingga 28 Februari 2021. Namun pendaftaran RM70 masih lagi berlangsung sekiranya anda berminat mendapatkan barang yang ada dalam starter kit secara fizikal.

SIAPA yang boleh menjadi sebahagian dalam MK? Lelaki dan Wanita yang berusia 18 tahun dan keatas. Menyertai MK sama ada hanya sebagai pengguna atau sebagai pengguna dan menceburi kerjaya dalam perniagaan MK.

APA PERBEZAAN  YURAN PENDAFTARAN RM20 DENGAN RM70?
Perbezaannya hanya Starter Kit je. Apa fungsi starter kit? Starter kit ni adalah maklumat peralatan untuk anda memulakan perniagaan,

Pilih RM20 atau RM70

Pendaftaran RM20 (eStart): anda akan mendapat starter kit secara digital sahaja. Stater kit digital yang anda boleh muat turun melalui aplikasi yang disediakan khas untuk semua beauty consultant Mary Kay.
Pendaftaran RM70: anda akan boleh dapatkan risalah atau katalog secara digital seperti yang terdapat pada yuran RM20. Tetapi yang specialnya anda akan mendapat starter kit secara fizikal seperti beg fail, sampel, lips SPA (boleh rujuk pada gambar pendaftaran RM70)

Voucher? Sama ada pendaftaran RM20 atau pendaftaran RM70, nilai voucher yang anda akan dapat adalah sama. Anda masih lagi perlu membayar yuran kelas ESRS sebanyak RM47. Keliru??? Okey, saya jelaskan secara terperinci mengenai modal yang anda perlu sediakan untuk mendapat kesemua voucher tersebut dan rumusan secara ringkas.
...................................

Pilihan Pertama (eStart): 1 Jan 2021 - 28 Feb 2021
Modal: RM20 (Pendaftaran) + RM47 (ESRS) = RM67
Starter Kit: Dapat secara digital
Voucher: RM285 (Rm20 new BC, Rm15 MOO, Rm50 E-ESRS, Rm200 ESRS CLASS)

Pilihan kedua: 
Modal: RM70 (Pendaftaran) + RM47 (ESRS) = RM117
Starter Kit: Dapat secara digital dan fizikal 
Voucher: RM285 (Rm20 new BC, Rm15 MOO, Rm50 E-ESRS, Rm200 ESRS CLASS)

Pilihan pertama itu sebenarnya untuk membantu mereka yang ingin menceburi kerjaya MK semasa negara kita sedang dilanda Covid ni.
Antara Pilihan Pertama dengan Pilihan Kedua, yang mana lebih berbaloi? Kedua-dua pilihan adalah bergantung kepada bajet anda. Voucher yang anda dapat juga sama nilai dan tempoh sah 14 hari sahaja (T&C).  Kalau anda hanya nak join sebab nak jadi pengguna sahaja, saya cadangkan anda untuk ambil pilihan pertama. Tetapi sekiranya anda berminat dengan Lips SPA (lips scrub & lips balm), saya cadangkan anda untuk ambil pilihan yang kedua. kerana harga asal Lips SPA adalah RM82

Ini adalah starter kit bagi pendaftaran RM70


Nak tau apa yang saya beli dengan Voucher RM285 tu dulu? Boleh Klik SINI
Apa yang best kalau join MK? Jom baca SINI


Hubungi saya melalui link ini:https://linktr.ee/Chrissella

 

********************

Sekian sahaja diari Chrissella pada kali ini.

Terima kasih kerana sudi singgah di blog Chrissella

1 ulasan