CERAHKAN WAJAH DAN PUDARKAN JERAGAT DENGAN LUMIVIE SKINCARE

 


LumiVie Skincare ini adalah khas untuk mereka yang ingin mencerahkan atau memudarkan jeragat. Bahan utama dalam Lumivie ini adalah Mutiara Hitam, Opti-BrightTM Complex, dan Samphire dengan teknologi Korea yang dapat meningkatkan daya kekuatan, kecerahan, dan kelembapan kulit. 

BAHAN-BAHAN UTAMA"

Sumber Google Image

1) Mutiara Hitam (Hydrolyzed Pearl)

Meningkatkat daya tahan kulit untuk membantu pemulihan kulit dan meningkatkan ketahanan kulit. Ia juga dapat mencerahkan kulit wajah.


Sumber Google Image

2) Opti-BrightTM Complex (Ekstrak akar Angelica Acutiloba, Asid Amino sayuran, dan Niacinamide)
Dengan campuran bahan yang berpotensi untuk menghalang proses kulit menjadi kusam dan tona kulit yang tidak sekata. Bahan ini terdapat dalam LumiVie Serum dan Krim Pelembab. Ia juga telah diuji secara klinikal dan menunjukkan kebolehan untuk mencerahkan kulit dan tona kulit secara sekata. 


Sumber Google Image

3)Sampire (Ekstrak Salicornia Herbacea) 
Merupakan salah satu bahan dalam produk penjagaan kulit, dan mempunyai kebolehan unik untuk meningkatkan daya pemulihan dan kelembapan kulit.

**********

Seperti gambar pertama di atas  terdapat 5 produk dalam set Lumivie ni.

LumiVie Foaming Cleanser, 100G RM125
Pencuci yang berfungsi menjadikan wajah bersih dan segar, serta bebas dari segala habuk kotoran dan juga kesan solekan 


LumiVie Essence Water, 100ML RM129
Membantu melembabkaan kulit di samping meningkatkan kecerahan kulit dan luminositi.


LumiVie Intensive Serum, 30ML RM264
Meningkatkan keceraahan kulit dan memantapkan regimeen penjagaan kulit anda dengan sentuhan konsentrasi tinggi diperbuat dari bahan-bahan yang berkesan.


LumiVie Moisturizing Cream, 30ML RM179
Rasakan kelembapan kulit wajah yang luarr biasa apabila pelembab ini mula menyerap ke dalam kulit anda agar kulit wajah terhidrat sepanjang hari.


LumiVie Black Sheet Mask, 5 keping RM245
Manjakan kulit wajah anda dengan masker serat arang binchotan yang meningkatkan kelembapan kulit wajah. Lihatlah kesan pencerahan dan keserian pada wajah anda apabila menanggalkan masker tersebut. Sekeping LumiVie Black Sheet Mask bersamaan dengan sebotol LumiVie Intensive Serum 30ml. 


Sekiranya anda berminat dengan Skincare LumiVie ini, anda boleh hubungi Beauty Consultant anda atau sekiranya anda belum pernah mengenaali mana-mana Beauty Consultant Mary Kay, anda boleh terus hubungi saya. 

Hubungi saya melalui link ini:https://linktr.ee/Chrissella


****************
Sekian sahaja diari Chrissella pada kali ini
Terima kasih kerana sudi singgah di blog Chrissella

 

Tiada ulasan