LOKASI TRIP PERLANCONGAN PERCUMA MARY KAY 2021

Waktu yang ditunggu-tunggu telah tiba, memang setiap tahun semua Beauty Consultant Mary Kay akan berdebar-debar menunggu pengumuman destinasi percutian percuma adalah di mana???? Soooo pada 2021 ni akan dapat free trip pergi mana pula ye?

Taaaaadaaaaaaa destinasi percutian percuma yang ditaja oleh Mary Kay kali ini adalah BALI. Bestkan dapat percutian percuma setelah kita bekerja penat lelah. Cabaran trip percuma ke Bali ini bermula dari April 2021 sehinggalah September 2021. Walaupun time korang baca ni dah masuk bulan Ogos, korang masih boleh join challenge untuk percutian ke Bali ni tau. So berilah diri anda peluang untuk mencuba dan berusaha. Cehhhhhh betulah kan tak cuba kita tak tahu, jangan mengalah sebelum bertempur. haaaa gituhhhh

Sebelum tu jom cuci mata sikit tengok gambar Bali ni, best, cantik-cantik tempat dia kannnn. Alaaaahhhh korang boleh je search je kat google images haaahhhh semua gambar Bali yang tempat cantik-cantik yang korang akan jumpa.

Sumber: Google Image

Sumber: Google Image

Sumber: Google Image

Sumber: Google Image


Kes Covid belum selesai takkan lah dah boleh pergi melancong, pergi luar negara pula tu. Jangan risau sebab sekiranya kes semakin meningkat dan aktiviti sosial seperti melancong ni tidak dibenarkan atau dibatalkan, kompeni akan gantikan pakej percutian tu kepada CASH. Tak dapat bercuti tapi ganti pula dengan cash. best juga tu.


Nak tau lebih lanjut, jom lah chat-chat dengan saya atau beauty consultant yang berdekatan dengan anda. Nanti saya terangkan caranya dengan lebih terperinci. tak join tak apa sebab tak salah bertanya. Malu bertanya, sesat jalan. Haaaa gituhhhh


Hubungi saya melalui link ini: https://linktr.ee/Chrissella

Tiada ulasan